MATERIAALKEUZE

DAVANTI  maakt gebruik van een innovatief productiesysteem . Hiermee kunnen wij kleding leveren die Kwaliteit, Comfort en vooral Zorg integreert.

We besteden veel aandacht aan de kleinste dingen. Ze worden details genoemd. Wij noemen ze prioriteiten. Dit is mogelijk omdat we kiezen voor de beste, zeer technische, innovatieve materialen uit stoffen die steeds lichter worden en meer presteren.

Onze kledingstukken combineren perfect de drie functies van ademen, ergonomie en warmte aanpassing. Van FULL BODY suits tot bij de kleinste accessoires. Ja, zelfs een fietszeem kan zijn comfortabel zijn... ontdek het zelf!

 

AIRDRY®

Bedrukbare stof, 100% microfiber gemaakt van duurzaam polyester, dat is licht, zacht en comfortabel. De microstructuur van deze stof geeft het een hoger ademend vermogen.

THERMODRY®

Printable stof met uitstekende thermische isolatie. Garandeert een optimale ventilatie.

 

ATERIA ®

Bedrukbare stof, super licht en elastisch

 

ZANZIBAR ®

Winter stof, ademend, met een winddicht membraan. Optimale warmte-isolatie voor de meest intense koude temperaturen.

 

CEYLON-W®

Ondoorzichtig Lycra dat een perfecte balans biedt tussen lichtheid, duurzaamheid en elasticiteit.

 

SHIELDENDURANCE ®

Shield endurance is een Lycra stof die geproduceerd wordt met behulp van super dekkende/ondoorzichtige polyester Het biedt een uitstekende dekking, gewicht 240 gr / m2, UPF 50+. Garandeert een optimale duurzaamheid en compressie.

 

STELVIO ®

Bi-elastische bedrukbare stof gemaakt met gebruik van  exclusieve THERMISCHE technologie; prestatiegericht, duurzaamheid en comfortabel.  Geschikt voor het winterseizoen.

 

LOMBARDIA®

Bi-elastische stof geproduceerd met behulp van exclusieve THERMISCHE technologie; prestatiegericht, duurzaam en comfortabel. Geschikt voor het winter seizoen.

 

AIRplus ®

100% bedrukbare stof met een superlichte honingraatstructuur. Sneldrogend.

 

OXYGEN FAST 5 idro ®

Innovatieve 4-way stretch materiaal, specifiek voor triathlon. Ultra-snelle droging. AQUATECH waterdicht behandeling, compressie- en elastische, tweede huid effect, uitermate ademend.

 

FULLMOON®

Micro geperforeerd mesh, extreem licht en zacht. Zeer elastisch voor een optimale draagbaarheid, perfect ademend en ultra-snelle droging.

 

CAPRAIA®

Innovatieve elastische mesh, iets zwaarder voor grotere duurzaamheid. Ook geschikt voor freeride kledingstukken

 

CRETA®

Ultra-light elastische stof, ontworpen om de beste sportieve prestaties te bevorderen.  Garandeert de juiste spier compressie tijdens lichamelijke activiteit  en beperkt de vorming van melkzuur. Sneldrogend  en een uitstekend ademend vermogen.

 

TOPAZIO ®

Stof  met elasticiteit naar alle richtingen, deze stof is buitengewoon sterk en heeft een lange levensduur en is bestand tegen ophalen. Uitstekend comfort voor perfecte draagbaarheid en opmerkelijk goed ademend

 

MATRIX ®

Gedecoreerde bi-elastische stof, bestand tegen ophalen, niet transparant en ondoorzichtig, hoge compressie, geschikt voor transfer printen.

 

GORGON®

Ademend, anti-schurende en anti-scheur stof.  Staat garant voor een uitstekende duurzaamheid. Ideaal voor freeride kledingstukken.

 

5109 AMICRAL ®

Ademende stof, geschikt om bedrukt te worden, slijtvast en anti-scheur. Garandeert een optimale duurzaamheid.  Ideaal voor freeride kledingstukken.

 

DRYARN®

Polypropyleen microfiber, duurzaam maar licht, isolerend, ademend. Gebruikt voor ondergoed vanwege zijn antibacteriële en anti-allergische eigenschappen en zijn vermogen om de lichaamstemperatuur constant houden.

 

OXYGEN FAST 8 ®

Innovatieve 4-way stretch stof, droogt ultrasnel, compressie en elastisch. Tweede huid effect, slijtvast, extreme ademend.

 

GOOSE®

Stof met een wind- en waterdicht membraan. Licht en elastisch, geeft maximaal ademend vermogen, bescherming en bewegingsvrijheid.

 

7 4 1 9 OPERATO®

Bi-elastische stof, thermisch, prestatiegericht, duurzaam en comfortabel. Dankzij de structuur, helpt het bij het verbeteren van ventilatie en isolatie. Geschikt voor het winterseizoen.

 

9377 ®

Licht, material, bestand tegen ophalen. Zijn multidirectionele elasticiteit is buitengewoon, net als het comfort. Dankzij hoe het wordt verwerkt, heeft het een perfecte draagbaarheid en opmerkelijk ademend vermogen.

 

ROCK®

Elastische mesh, garandeert een uitstekend ademend vermogen en een perfecte draagbaarheid.

 

IVORY ES ®

Winter stof met een winddicht, waterdichte membraan. Behandeld om vlekken te weerstaan. Heel elastisch. Uitstekende draagbaarheid, maximum ademend vermogen en een maximale bescherming.

 

PIXEL ®

Pixel ° is de naam die gegeven is aan deze revolutionaire reflecterende stof die volledig bedrukt kan worden, elastisch is en met highvisibility om de veiligheid van de gebruiker te vergroten.

 

X LIGH T ®

Super-lichte stof, 60 g / m2. Super,ademend, elastisch, sneldrogend

 

SUPERNOVA®

Stof met een wind-proof en regendicht membraan. Extreem licht. Bedrukbaar.  Nieuwe generatie, garandeert een hoog niveau van bescherming tegen slecht weer en maximale ventilatie.

 

 

PADS

DAVANTI ARMADILLO:

Deze zeem hebben wij in een specifieke heren- en damesuitvoering.

 

Dit is een toplijn fietszeem waarmee je veel zorgeloze uren in het zadel kunt doorbrengen. De Davanti Armadillo zeem heeft een hoge schokabsorptie door de combinatie van een 4mm foam met een 4 mm gel pad.

 

De pads in het midden van de zeem zijn voorzien van een speciale structuur zodat de gehele zeem in lengte kan rekken. Hiermee wordt het comfort verhoogd in het geval van het wisselen van de zitpositie op het zadel. Hierbij moet je denken aan klimmen of hoge snelheden waarbij je meer achterop of juist meer op het puntje van je zadel gaat zitten.

 

De toplaag van de zeem is gemaakt van bi-elastisch materiaal. Dit betekent dat het materiaal naar alle kanten rekbaar is wat zorgt voor een verhoogd zitcomfort en irritaties voorkomt. De toplaag is zacht aanvoelend voor een aangenaam draagcomfort. De fietszeem is zeer geschikt voor lange afstanden.

 

DAVANTI FORMA:

Deze zeem hebben wij in een specifieke heren- en damesuitvoering.

 

Dit is een toplijn fietszeem waarmee je veel zorgeloze uren in het zadel kunt doorbrengen. De Forma is het beste compromis voor een perfect comfort en uitstekende ondersteuning.

 

80 kg m3 VFC in 8 mm-foam garandeert de beste ondersteuning voor alle soorten afstanden. De vleugel vorm biedt een oplossing voor maximaal comfort en een beste anatomische fitting.

 

Perforatie in het voorste deel om ventilatie en drogen te verhogen. De toplaag is zacht aanvoelend voor een aangenaam draagcomfort. De fietszeem is zeer geschikt voor lange afstanden.

 

 

 

 

Nieuwe collectie

maattabellen

 

Kies eenvoudig de

 juiste maat met onze

overzichtelijke maattabellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie

materialen

 

Voor onze kleding

gebruiken wij de

nieuwste en beste materialen.

Welke dat zijn en

wat de specifieke

eigenschappen zijn lees

je hier.

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie

davantishop

 

Geen dealer in

de buurt?

Je kunt onze kleding

ook kopen in onze

shop.

 

 

 

 

Davanti BIKewear ®

kvk: 27326129

btw: nl819890182B01

volg ons:

DAVANTI PROFESSIONAL CYCLING APPERAL

Copyright Davanti Bikewear® 2017

ELEKTRAWEG 5

3144 CB

MAASSLUIS

ZUID-HOLLAND