Bibshort JACKY €114,95

KOOP NU IN DE DAVANTISHOP>

Het Jacky Bibshort is een hoogwaardige fietsbroek voor dames. De fietsbroek is gemaakt van hoogwaardige, technische materialen en heeft een aantal specifieke kenmerken. De fietsbroek sluit mooi hoog aan op de taille en de rug. Aan de achterzijde zijn twee panden uit een wat stijver materiaal gemaakt wat een mooie en goede aansluiting op de billen geeft. De hoogwaardige materialen garanderen een comfortabele pasvorm en een lange levensduur. Onderaan de pijpen een zachte, elastisch band met meegebreide siliconen gripper die zorgt dat de fietsbroek tijdens het rijden mooi op zijn plaats blijft. Deze elastische band is zo gemaakt dat hij niet in de benen drukt.

 

De fietsbroek is voorzien van de speciale dames fietszeem Davanti Armadillo. Dit is een toplijn fietszeem waarmee je veel zorgeloze uren in het zadel kunt doorbrengen.

 

Kenmerken:

  • hoogwaardige materialen
  • textiele band met meegewoven gripper aan de broekspijpen voorkomt opkruipen
  • bretels van extra zachte Mesh en elastische band voorkomen irritatie en dragen zeer comfortabel
  • perfecte DAVANTI ARMADILLO zeem

 

 

Materiaal:

Het gebruik van verschillende materialen zorgen voor een optimale pasvorm en draagcomfort. In totaal worden vier verschillende materialen gebruikt: Topazio, Shield, Sinapsy en Monica.

 

Maten: verkrijgbaar in maten XS t/m XXL

DAVANTI ARMADILLO fietszeem:

Dit is een toplijn fietszeem waarmee je veel zorgeloze uren in het zadel kunt doorbrengen. De Davanti Armadillo zeem heeft een hoge schokabsorptie door de combinatie van een 4mm foam met een 4 mm gel pad. De pads in het midden van de zeem zijn voorzien van een speciale structuur zodat de gehele zeem in lengte kan rekken. Hiermee wordt het comfort verhoogd in het geval van het wisselen van de zitpositie op het zadel. Hierbij moet je denken aan klimmen of hoge snelheden waarbij je meer achterop of juist meer op het puntje van je zadel gaat zitten. De toplaag van de zeem is gemaakt van bi-elastisch materiaal. Dit betekent dat het materiaal naar alle kanten rekbaar is wat zorgt voor een verhoogd zitcomfort en irritaties voorkomt. De toplaag is zacht aanvoelend voor een aangenaam draagcomfort. De fietszeem is zeer geschikt voor lange afstanden.

RELEVANTE PRODUCTEN

LIANNE

€99,95

LIANNE

€99,95

ESTA black

€79,95

 

 

 

Nieuwe collectie

maattabellen

 

Kies eenvoudig de

 juiste maat met onze

overzichtelijke maattabellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie

materialen

 

Voor onze kleding

gebruiken wij de

nieuwste en beste materialen.

Welke dat zijn en

wat de specifieke

eigenschappen zijn lees

je hier.

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie

davantishop

 

Geen dealer in

de buurt?

Je kunt onze kleding

ook kopen in onze

shop.

 

 

 

 

Davanti BIKewear ®

kvk: 27326129

btw: nl819890182B01

volg ons:

DAVANTI PROFESSIONAL CYCLING APPERAL

Copyright Davanti Bikewear® 2017

ELEKTRAWEG 5

3144 CB

MAASSLUIS

ZUID-HOLLAND